Prirodni kamen

Prirodni kamen za oblaganje zida. Prirodni kamen za enterijer i exterijer. Cena kamenih štanglica po kvadratu. Postavljanje ukrasne štanglice prirodni kamen za ukrasni dekorativni kameni zid. Ako planirate da preuredite dom prirodnim kamenom, pogledajte slike i savete na sajtu www.kamenbeograd.rs.

Nudimo veliki izbor kamena za zid iz više kamenoloma u Srbiji. Studenički, crna tigrica, peščar, beli kamen. U ponudi možete pogledati dekorativni kamen različtih boja i dimenzija.

Kamen za zid, za oblaganje zidova kako u enterijeru, tako i u eksterijeru. U sekciji cene možete pogledati cenovnik u Beogradu. Cene su po metru kvadratnom. U ponudi možete videti ukrasne kamenčiće za dnevni boravak, fasadni kamen i svakako za ukrašavanje žardinjera. Predivan izbor štanglica za oblaganje. Beograd. Bežanijska Kosa. Imate pitanja, želite da nas posetite? Pozovite na odmah, raspitajte se i zakažite posetu izložbenom salonu u Beogradu na telefon 064/211-8115. Otvoreni smo za sva pitanja i informacije o kamenu za oblaganje zida.

Call Now ButtonPozovi odmah!